Klaus Jensen, Den Blå Avis stod for et .NET kursusforløb som Captator afholdte.  

Nedenstående er en udtalelse fra Klaus Jensen, som var kontaktperson for et skræddersyet kursusforløb, som Captator afholdte for Den Blå Avis. Læs videre om hvad Klaus mener om Den Blå Avis" udbytte af kursusforløbet...


På Den Blå Avis er vi på vej væk fra en bred vifte af udviklings-platforme og til nutidens og fremtidens udvikling har vi valgt Microsofts .Net platform.
 
Vi var 9 udviklere med vidt forskellig baggrund, og udfordringen var at give os alle et solidt teoretisk udgangspunkt. Det blev til ialt 8 dage med Henrik over 3 måneder, hvor vi mellem hver kursusdag lavede opgaver som opfølgning på det, vi havde lært den foregående gang. Vi afsluttede med en intern skriftlig prøve, som vi selv udarbejdede  til formålet, hvor det blev dokumenteret, at folk kunne huske det, vi var blevet undervist i.
 
Den største udfordring undervejs i forkøbet var internt at få alle kursister til at løse opgaverne fra gang til gang, det smuttede et par gange undervejs.
 
Det forløb vi har været igennem har i mine øjne klædt folk rigtig godt på vidensmæssigt. Der mangler en masse praktisk erfaring, men det kan man kun få ved at komme igang med at kode. Jeg ved med mig selv, at havde min introduktion til .Net været dette kursusforløb, så havde jeg sparet rigtig meget tid, hvor jeg selv har siddet og svedt over bøger og Visual Studio.
 
Henrik Lykke Nielsens enorme viden kombineret med smittende begejstring og gode formidlingsevner har gjort stoffet forståeligt og spændende - og til tider ganske underholdende.
 
Alt i alt var det meget udbytterigt forløb, og vi ringer også til Captator næste gang vi har et kursusbehov på .Net.
 
Klaus Jensen
Udvikler
MCAD.Net og MCSD
Den Blå Avis A/S

Captator
De danske .NET eksperter