Opgradering til Wife 1.0  

For et stykke tid siden gjorde en ven mig bekendt med følgende:

Han opgraderede fra programmet Girlfriend 1.0 til Wife 1.0 og opdagede, at det nye program krævede så mange ressurcer at det blev næsten umuligt at køre andre programmer.

Han opdagede, at programmet Wife 1.0 også genererede en såkalt Child-prosess, som i fremtiden vil kræve endnu flere ressurcer af systemet. Ingen af disse faktorer var nævnt i manualen eller produktinformationen, men andre brugere har erfaret lignende problemer med programmet. Wife 1.0 installerer sig på en måde, så det altid er aktivt og kan overvåge andre systemaktiviteter. Min ven har opdaget, at andre programmer som :

Pokernight 2.3
Beerbash 4.0
Pubnight 7.0

ikke længere lader sig afvikle; systemet tilter og giver fejlmeldingen "Du har udført en ulovlig handling" på trods af, at nævnte programmer tidligere har kørt perfekt.

En anden ulempe med Wife 1.0 er, at man ikke kan fravælge uønskede Plug-ins som f.eks. MotherInLaw 55.8 eller BrotherInLaw Betaversion.

Desuden kan det nævnes, at Wife 1.0 er meget fattig på funktioner.

Forslag til forbedringer i Wife 2.0:

 • "Vis ikke denne melding igen"- knap
 • Minimeringsknap
 • En brugermanual som forklarer hvordan man afinstallerer Wife 1.0 uden at fjerne ressurcer fra systemet.

  For at undgå problemer med Wife 1.0, er det bedre at opgradere til Girlfriend 2.0 i stedet. Det er bare en hage. Du kan ikke installere Girlfriend 2.0 ovenpå Girlfriend 1.0. Du må først afinstallere Girlfriend 1.0. Dette er en "bug" som burde være kendt.Der opstår konflikter, hvis begge versioner skal dele de samme hardware-ressurcer. Dette burde der helt klart være gjort noget ved.

  For at gøre det hele meget kompliseret er programmet Girlfriend 1.0 lavet således, at ved en evt. afinstallation, vil små fragmenter af programmet ligge tilbage i systemet og påvirke Girlfriend 2.0. Et irriterende moment her er beskedderne, som fortæller om fordelene ved at holde sig til Wife 1.0.

  Wife 1.0 har også en udokumenteret "bug". Hvis du prøver at installere Mistress 1.1 før du afinstallerer Wife 1.0, kommer Wife 1.0 til at slette alle MS Money-filene og så afinstallere sig selv automatisk. Derefter vil det være umulig at køre Mistress 1.1, fordi systemet har for få ressurcer.

  For at undgå nævnte "bug", prøv da at installere Mistress 1.1 på et helt andet system og kør aldrig nogen filoverførsler eller nettværk-tilkoblinger. Undgå også Shareware som f.eks OneNightStand 2.0 som kan indeholde virus som påvirker Wife 1.0. En anden løsning er at køre Mistress 1.1 via en Internetprovider under falsk identitet. Men selv her bør du se efter for virus.