.Henrik


17. feb 2006 09:35

Office 12 kommer til at hedde Office 2007

Så ser det ud til, at Microsoft har eksekveret følgende simple metode:

string nextOfficeName = "Office 12".Replace("12", "2007");

Om man så kan udlede alverden ud fra det nye navn er jo nok i praksis ret tvivlsomt - men det betyder naturligvis ikke, at man skal holde sig tilbage...

Det kommende Office Server SharePoint-produkt får naturligvis også et kalenderorienteret produktnavn: "Microsoft Office SharePoint Server 2007".

Lidt mere interessant end de egentlige navneskifter er nok, at Office produkterne kommer til at indbefatte Microsoft Office SharePoint Designer 2007, og at Microsoft eksplicit siger, at dette produkt er planlagt til release i dette års andet halvår. Jeg synes egentlig, at det er lidt spøjst, at udgivelsen ikke bindes til resten af Office pakken - men måske overfortolker jeg bare Microsofts formuleringer. Du kan jo så selv lave dine egne overfortolkninger efter at have læst Q&A: Microsoft Unveils Next Generation of Web Authoring and Design Tools.

Nå ja - FrontPage vil iøvrigt blive udfaset (citat: "FrontPage will be discontinued gradually"). Det er en del år siden, jeg sidst har brugt FrontPage, så for mig vil det næppe blive et stort savn, men egentlig er det da lidt vemodigt, at et produkt, så mange har elsket at hade, bare vil forsvinde ud i det store intet... nå, hvis vi gør os umage, finder vi jo nok noget andet, vi kan elske at hade...Abonnér på mit RSS feed.   Læs også de øvrige indlæg i denne Blog.