.Henrik


17. feb 2006 18:57

At der er lavet en trykfølsom skærm, der kan detektere flere samtidige tryk burde måske nok imponere mig, men det gør det egentlig ikke.

At der er lavet en video, der demonstrerer skærmen er naturligvis heller ikke i sig selv imponerende.

 Multi-Touch Interaction Experiments - farverige flows

Men billederne er unægteligt flotte, og lyden passer glimrende dertil - og begge dele er jeg da absolut behørigt imponeret over (mest billederne ;^ ). Men det er slet ikke det, der imponerer mig mest - flotte billeder ser man da hele tiden.

Nej, da jeg er softwaremand, er det der imponerer mig mest de demoer, hvor de flere samtidige tryk arbejder sammen - især fordi det sker på en imponerende meningsfuld måde. Udover det ovenstående billede er de to nedenstående billeder også gode eksempler på netop dette samarbejde, men det skal du nok selv se videoen for blive overbevist om.

Multi-Touch Interaction Experiments - resize af billeder   Multi-Touch Interaction Experiments - nedskydning af ufoer med virtuelle kramper

Den kære Hr. Jefferson kan vist alt i alt godt være stolt.

Still-billederne er i sig selv naturligvis ikke specielt imponerende, men læn dig godt tilbage i stolen og se videoen (husk lyden) - jeg er faktisk lidt imponeret!

Du kan også besøge Hr. Jeffersons eget website "Multi-Touch Interaction Research", hvor han har lidt beskrivelser af teknikken.Abonnér på mit RSS feed.   Læs også de øvrige indlæg i denne Blog.