.Henrik


15. jun 2006 22:54

Rygterne om at Ray Ozzie talte på TechEd keynoten i søndags, fordi han skulle køres i stilling til at indtage de højere luftlag i Microsoft, har måske ikke været helt ved siden af. Det er i hvertfald en oplagt konklusion i lyset af dagens meddelelse om, at Bill Gates træder tilbage som chief software architect for Microsoft - ganske vist ikke lige med det samme - men i juli 2008. Udover Ray Ozzie bliver også blandt andet Craig Mundie kørt i stilling til en forfremmelse - i hans tilfælde som "chief research and strategy officer"

William H. Gates (Bill Gates)

billg@microsoft.com vil fortsætte som formand for Microsoft, men vil i højere grad hellige sig arbejdet med velgørenhed i rammerne af Bill & Melinda Gates Foundation.

Og så skal Bill have 7 ugers sommerferie i år - SYV uger!! - der er nu ikke meget iværksætter over ham mere ...  ;^ )

Microsoft skal såmænd nok overleve uden Bill Gates ved en af de daglige rorpinde, men det bliver nu alligevel lidt underligt at skulle tage (ihvertfald delvist) afsked med den person, der om nogen, har personifiseret de seneste mange års udvikling i IT branchen...

Vil du læse mere kan det ske på for eksempel: Microsoft Announces Plans for July 2008 Transition for Bill Gates.Abonnér på mit RSS feed.   Læs også de øvrige indlæg i denne Blog.