.Henrik


28. maj 2007 17:42

PDC - Professional Developers Conference

Microsofts Professional Developers Conference (også kendt som PDC) skulle have været afholdt fra den 30. september til den 5 oktober 2007.

Men PDC 2007 er nu blevet aflyst grundet manglende nyheder, der kunne danne faglig basis for konferencen. Med alle de lanceringer der ligger foran os, kan det måske lyde underligt, at der skulle mangle udviklerrelaterede nyheder; men PDC beskæftiger sig, som det måske er nogle bekendt, kun sjældent med produkter og teknologier, der allerede er i beta-stadierne. PDC har faktisk tradition for at være konferencen, hvor Microsoft løfter sløret for nogle af de teknologier og produkter som _måske_ (og måske _ikke_) bliver til realitet flere år ud i fremtiden.

Manglen på oplagte temaer for PDC 2007 har fået nogle til at gisne, om hvorvidt Microsoft virkelig var så langt med den næste bølge (efter Visual Studio 9, SQL Server Katmai og Windows Server 2008), at de kan danne basis for en egentlig konference allerede i oktober måned. Det kan man så nok konkludere, at det er de jo nok ikke ;^)

Set i det lys er det måske nok ærgeligt, at PDC 2007 er blevet aflyst, fordi man så går glip af den store oplevelse, som PDC plejer at være, men på den anden side er det jo nok bedre, at Microsoft venter til, der kan blive ordentlig med kød på konferencen.

For de der som undertegnede havde tænkt sig, at PDC 2007 skulle være årets store Microsoft konference, er aflysningen dog ret dårligt timet. Da MIX allerede er overstået, og Tech·Ed løber af stablen om en uges tid, bliver det nok desværre ikke til nogen USA-konference for mig i år...

Nu er der så kun et par enkelte spørgsmål tilbage

  • Gad vide hvornår den næste PDC så kommer?
  • Kan vi håbe på, at Microsoft holder den et andet sted end Los Angeles?
  • Hvad bliver temaet for konferencen?


Abonnér på mit RSS feed.   Læs også de øvrige indlæg i denne Blog.