.Henrik


23. sep 2004 01:52

For de der selv måtte være interesserede i høre lidt om, hvad det er, Anders mener om det at tilgå databaser, kan det anbefales, at se følgende meget relevante video fra Channel9. Der er lidt kommentarer i den til videoen hørende diskussion. Tak til Søren Hebsgaard fra Microsoft fordi han gjorde mig opmærksom på den.

Anders sagde iøvrigt til rundbordsamtalen i går, at Cw blot var nogle forsøg, man havde gjort med, hvordan man kunne implementere database tilgang. Det lød nærmest på ham, som om han ville understrege, at sådan kom det ikke til at se ud på sigt - men nu får vi at se, hvad der kommer til at ske...

Channel9 har iøvrigt ofte nogle ret spændende videoer - i hvertfald hvis man interesserer sig for hvad der (måske ;^) kommer til at ske i fremtiden. De er ofte af meget håndholdt natur og tit fyldt med en masse ligegyldig sniksnak (Don Box'es rundtur i Indigo teamet er et godt eksempel på nogle videoer, man faktisk ikke bliver alverden meget klogere af), men nogle gange er der altså nogle meget interessante videoer imellem.Abonnér på mit RSS feed.   Læs også de øvrige indlæg i denne Blog.