APV Plus  


APV Plus

APV Plus er en hostet "Software as a Service" (SaaS) løsning til håndtering af arbejdspladsvurderinger (APVer) for alle typer virksomheder - mindre som store, offentlige som private.


• APV Plus er en hosted løsning – det vil sige, at den enkelte virksomhed er fri for al installation, drift og vedligeholdelse – brugerne skal blot have adgang til internettet.

• Alle lovmæssige krav til arbejdspladsvurderinger samt historik, sygefravær, rapporter og meget mere, der gør det nemt at gennemføre og vedligeholde en fyldestgørende og effektiv arbejdspladsvurdering, er indeholdt i APV Plus.

• APV Plus indeholder en lang række redigerbare tjeklister på både dansk og engelsk. Disse kan frit oversættes til yderligere sprog.

• Brugergrænsefladen er p.t. oversat til dansk og engelsk. Yderligere sprog vil kunne understøttes.

• APV Plus indeholder et integreret sikkerhedsmodul med forskellige login muligheder - blandt andet email login der gør brug af password overflødig for medarbejdere, der skal udfylde deres arbejdspladsvurdering.

• Brugergrænsefladen fremstår som en moderne og intuitiv brugergrænseflade, der gør det let at gennemføre en arbejdspladsvurdering.

• Såvel medarbejdere som konkrete arbejdspladser kan vurderes i APV Plus.


Et typisk arbejdsflow ved opstart af en arbejdspladsvurdering kan se således ud (klik på billedet for at se det i en større version):

Typisk arbejdsflow ved opstart af en arbejdspladsvurdering


Et typisk arbejdsflow i forbindelse med selve arbejdspladsvurderingen kan se således ud (klik på billedet for at se det i en større version):

Typisk arbejdsflow i forbindelse med selve arbejdspladsvurderingen 

 


APV Plus er udviklet af Captator i samarbejde med Særkon Kommunikation.

 

Ønsker du at forhøre dig nærmere om APV Plus eller vil du for eksempel prøve en demo af systemet er du meget velkommen til at kontakte os:

Kontakt Captator for at opnå effektiv dokumentgenerering og oversættelser med det samme