Mød Captator på "Mød Microsoft" og "Microsoft Løsningsforum 2003"  

Mød os på Captators stand i Bella Centret den 21. - 23. oktober og få en snak med de danske .NET eksperter om .HvadSomHelst.NET.

Captator udstiller i Bella Centret den 21. oktober i forbindelse med udvikler arrangementet: "Mød Microsoft" samt den 22. og 23. oktober i forbindelse med "Microsoft Løsningsforum 2003" (Microsoft Business Solutions konference).

Ydermere er .Henrik med blandt talerne på "Mød Microsoft" dagene i både Århus 20. oktober og i Bella Centret 21. oktober.

"Mød Microsoft" - for udviklere: .NET applikationsarkitektur i praksis
20. oktober i Bio City - Århus
21. oktober i Bella Center - København

Her fortæller .Henrik fra Captator, Jørgen Thyme og Erik Dibbern Röser fra Microsoft Danmark om arkitektur i både større og mindre .NET projekter. Læs mere og tilmeld dig dette gratis arrangement på Microsofts website.

Download .Henriks præsentation om "exception håndtering".

Der er kommet nogle spørgsmål i relation til præsentationen. Svarene på disse kan ses på .Henriks blog .Henrik om .HvadSomHelst.

Microsoft Løsningsforum 2003
22. - 23. oktober i Bella Center - København

Microsoft Løsningsforum 2003 sætter fokus på, hvordan du bedst udnytter den seneste og mest avancerede teknologi til at fremme forretningsprocesserne i din virksomhed. Læs mere om konferencen på Microsofts website.