Offentlige aktiviteter  

Captator deltager ofte som foredragsholdere på konferencer, workshops samt - i kraft af at .Henrik er Microsoft Regional Director - ved forskellige Microsoft arrangementer. Det sker også at vi blander os i den offentlige debat med artikler i pressen.

Herunder kan du se en liste over offentlige artikler samt kommende og veloverståede offentlige arrangementer, hvor Captator har deltaget som foredragsholder eller på anden vis har deltaget aktivt.


Andre artikler i kategorien Offentlige aktiviteter finder du her:

Dansk ITs .NET Kompetencenetværk modereres af .Henrik
.Henrik er moderator på Dansk ITs .NET Kompetencenetværk.
.Henrik og Carsten afholdte Visual Studio 2005 / .NET 2.0 Ascend kursus for Microsoft
Captator afholdte et 3 dages kursus hos Microsoft Danmark, hvor vi med udgangspunkt i vores egetudviklede kursusmateriale til Whidbey beta2 nåede omkring alle væsentlige nyheder i C#, VB.NET, ADO.NET, ASP.NET og .NET frameworket generelt
Carsten holdt indlæg for SoftwareForum Alssund i Sønderborg den 25. maj 2005.
Onsdag den 25. maj afholdte SoftwareForum Alssund et eftermiddagsarrangement under overskriften "embedded virtuelle maskiner" - blandt de 3 indlæg holdt Captators Carsten et indlæg om mulighederne for at benytte .NET / .NET Compact frameworket i indlejrede systemer.
.Henrik holdt indlæg om nyheder i ADO.NET 2.0 på "Mød Microsoft" 5. og 7. april 2005.
5. og 7. april 2005 holdt .Henrik indlæg om nyheder i ADO.NET 2.0 på Microsofts "Mød Microsoft" arrangementer i henholdsvis Århus og København. Download præsentationen.
.Henrik holdt indlæg om "Sprog-nyheder i C# og VB" på Mød Microsoft 8. og 10. februar 2005
.Henrik afholdt indlæg om "Sprog-nyheder i C# og VB" på "Mød Microsoft" i Århus og København henholdsvis den 8. og 10. februar 2005.
.Henrik afholdte to indlæg om "smart clients" på Mød Microsoft 30. november og 2. december 2004
Download slides og source kode fra .Henrik smart clients sessioner på "Mød Microsoft" i Århus den 30. november og i København den 2. december 2004.
.Henrik og Carsten holdte begge indlæg på "Mød Microsoft" 6. og 7. oktober 2004.
6. og 7. oktober 2004 holdte .Henrik og Carsten indlæg på Microsofts "Mød Microsoft" heldagsarrangementer i henholdsvis Århus og København. Se en kort beskrivelse af indlægene og download præsentationer og demoer.
Captators .Henrik holdt indlæg om "smart clients" på Mød Microsoft 29. og 30. marts 2004
Download slides og source kode fra smart clients sporet på "Mød Microsoft" i Århus den 29. marts og i København den 30. marts.
Visual Basic Days 2003
Captator er igen i år med på Visual Basic Days. Hør .Henrik tale om .NExT, næste generation af .NET og hør Carsten tale om "Bag om ASP.NET - objekter i udviklerens tjeneste!" om hvordan ASP.NET fungerer under kølerhjelmen.
Mød Captator på "Mød Microsoft" og "Microsoft Løsningsforum 2003"
Captator udstiller i forbindelse med "Mød Microsoft" og "Microsoft Løsningsforum 2003", der foregår i Bella Centret 21. - 23. oktober 2003. Kom forbi og få en snak med de danske .NET eksperter. Deltager du på "Mød Micorosoft" enten mandag den 20. oktober i Århus eller den 21. oktober i Bella Centret så kan du også høre .Henrik fortælle om .NET applikationsarkitektur.
".Henrik om .NET" nummer 4: Fortællingen om den stakkels ToString-funktion
"Fortællingen om den stakkels misforståede ToString-funktion" er artikel nummer 4 i klummen ".Henrik om .NET", som er lavet i et samarbejde mellem Captator og Microsoft.
LogOn Web Day on "Web Services, Java and XML"
.Henrik afholdte tutorial på konferencen LogOn Web Day on "Web Services, Java™ and XML" den 18. september 2003
".Henrik om .NET" nummer 3: Connection Pooling
"Connection Pooling" er artikel nummer 3 i klummen ".Henrik om .NET", som er lavet i et samarbejde mellem Captator og Microsoft.
Compuwares .NET Developer Camp
.Henrik var igen med og fortalte om "Best-practices for .NET udvikling" da Compuware gentog successen med .NET Developers Camp, et halvdags arrangment, der afholdtes 10, 11 og 12 juni 2003.
".Henrik om .NET" nummer 2: Versionering i Windows .NET Frameworket
"Versionering i Windows .NET Frameworket" er artikel nummer 2 i klummen ".Henrik om .NET", som er lavet i et samarbejde mellem Captator og Microsoft.
Microsoft Techdays 2003 i Odense den 21. og 22. maj
Captator var stærkt repræsenteret i Odense med 5 foredrag om arkitektur, .NET's komponentmodel, NUnit, multithreading i .NET og eXtreme Programming. Download præsentationer og demoer.
".Henrik om .NET" nummer 1: Typestærke collections
"Typestærke collections" er artikel nummer 1 i klummen ".Henrik om .NET", som er lavet i et samarbejde mellem Captator og Microsoft.
Captator var med ved lanceringen af Visual Studio 2003
.Henrik var med til at lancere Visual Studio 2003 i Århus den 12. maj og København den 15. maj.
Compuwares .NET Developer Camp
.Henrik var med på Compuwares .NET Developers Camp den. 28. april 2003, hvor han afholdte indlægget "Best-practices for .NET udvikling".
Developer Party 2003
Captator var med som 2 af .NET eksperterne, som de øvrige deltager kunne skyde løs på ved rundbordsdiskussioner.
VB-erfa den 20. marts 2003
.Henrik fortalte om .NET's komponentmodel på Visual Basic Brugergruppemøde den 20. marts 2003
Visual Basic Days 2002
Captator deltog med 2 indlæg på Teknologisk Institut's Visual Basic Days 2002 på Hotel Nyborg Strand den 19. - 20. november 2002
Standardisering af Java og .NET
Denne artikel har været bragt i Ingeniøren den 4. oktober 2002.
OO/UML erfagruppe den 26. september 2002
Captator var med i en paneldiskussion om "Fremtidens IT-platform" på Teknologisk Institut's OO/UML erfagruppemøde den 26. september 2002 i Århus.
GPL licensen, Computerworld onlines debat den 13. august 2002
I forbindelse med artiklen "Svar på 10 spørgsmål om .NET" i Computerworld online den 13. august 2002 rejste der sig efterfølgende en online debat. Da kommentarerne efter Captators mening ikke var retvisende skrev .Henrik et indlæg om GPL licenser.