Dansk ITs .NET Kompetencenetværk modereres af .Henrik  

Dansk IT

Dansk ITs .NET Kompetencenetværk modereres af Captators Henrik Lykke Nielsen. Henrik bestyrer i samarbejde med Dansk IT kompetencenetværket, der har erfaringsudveksling som hovedformål.

Kompetencenetværkets deltagere vil i særdeles høj grad være med til at fastlægge netværkets fokus, men vi har naturligvis på forhånd gjort os nogle tanker om, hvad det er, der gør Dansk ITs kompetencenetværk til noget særligt i forhold til de mange andre arrangementer man kan deltage i indenfor .NET...

Kompetencenetværkets arrangementer vil naturligvis indeholde egentlige faglige indlæg, men i modsætning til traditionelle konferencer og seminarer har .NET Kompetencenetværket som primært fokus at bidrage til erfaringsudveksling og sparring netværkets deltagere imellem. De faglige indlæg vil være en skønsom blanding af tekniske, faktuelle indlæg såvel som mere erfaringsbaserede indlæg, der kredser om best practices for .NET baseret udvikling.

Har du fået lyst til at være med i dette spændende tiltag fra Dansk ITs side, kan du læse mere derom på Dansk ITs webside: .NET Kompetencenetværk.

Du er også meget velkommen til at kontakte enten Dansk ITs Tine Havkrog Brandenborg eller Captators .Henrik for tilmelding eller mere information:

Tine Havkrog Brandenborg
projektleder
Email: thb@dit.dk 
Telefon 3317 9791

.Henrik Lykke Nielsen
Email: lykke@captator.dk
Telefon: 2237 3311