PDC 2003 - set igennem Captators kameralinse - part 5  

Torsdag den 30. oktober 2003

Sidste dag på PDC

Et store opbud af kufferter torsdag morgen, der mindede os om at dette var sidste dag på PDC 2003.

Don Box om Indigo

Don Box gestikulerede og fortalte om Indigo. Udfra de demoer Don Box skrev undervejs var det tydeligt at Indigo (unificeringen af adskillige forskellige kommunikationsformer) var på et meget foreløbigt stadie. Indigo bliver med sikkerhed et væsentligt API i .NET, men det bliver først senere end Whidbey timeframe.

Tilhørerskare

Et view udover tilskuerskaren ved Don Box's Indigo indlæg.

.NET Language Panel III

Som rosinen i pølseenden overværede vi nok den bedste paneldiskussion på PDC 2003 - nemlig .NET Language Panel III. Det var 3. PDC i træk hvor denne sprogpanel diskussion foregik (deraf navnet :-)  

.Her ses deltagerne i karrikatur ...

.NET Language Panel III

... og her i levende live. Det var et panel med særdeles kompetente paneldeltagere. De fortalte om hvorfor de enkelte sprog er designede som de er. Den efterfølgende diskussion var interessant - både udfra et fagligt synspunkt, men også fordi det var ret underholdende. Paneldeltagerne samt konferencieren leverede en lang række stikpiller til hinanden som resulterede i en del smil og latterudbrud.

.NET Language Panel III

Efterfølgende var det også et af de indlæg der resulterede i de fleste diskussioner og kommentarer fra publikum. Her er det .Henrik i dialog med Paul Vick fra VB.NET teamet.

Grubleren

.Henrik i gang med at afprøve alle de nye muligheder i Whidbey.

Los Angeles Convention Center

Farvel til Los Angeles og PDC 2003 - vi ses på PDC 2005!

Se flere billeder: lørdag/søndag, mandag, tirsdag, onsdag, torsdag