Visual Studio 2005 og .NET 2.0  

Captator har siden sommeren 2003, hvor .Henrik deltog i et tidligt .NET framework review i Seattle, haft detaljeret viden om .NET 2.0. Vi har derudover været alfa-testere og afholdt foredrag om både VS 2005 og SQL Server 2005 (med kodenavnet Yukon) så tidligt som i efteråret 2003, og er i øjeblikket beta testere på begge applikationer. Derudover er vi Ascend Partner på Yukon.

.NET 2.0 kurser

Allerede i efteråret 2004 afholdt Captator de første egentlige .NET 2.0 kurser. Arbejder du med .NET, så ved du måske allerede, at 2.0 ikke blot er en lille opdatering af .NET frameworket og Visual Studio, men at der på en lang række områder er tale om store ændringer og et væld af nye features.

Captator kan alt efter dine behov levere opgraderingskurser, hvor udgangspunktet er at deltagerne er velbefarne Visual Studio 2003 / .NET 1.1 udviklere, eller .NET kursusforløb hvor udgangspunktet er udviklere, der ikke tidligere har arbejdet med .NET.

Se mere om Captators kurser under Skræddersyede kurser.

.NET 2.0 foredrag

Captator kan selvfølgelig også levere foredrag, hvor din virksomhed på en halv eller en hel dag får et overblik over forskellene mellem Visual Studio 2003 / .NET 1.1. og den kommende version Visual Studio 2005 / .NET 2.0.

Se mere om foredrag fra Captator.

Tips og tricks

I december 2004 kunne du hver dag op mod jul få et nyt Whidbey tips og tricks. Disse tips spænder fra forbedringer i Intellisense til nye sproglige features som Generics.

Julekalenderen er selvfølgelig stadig tilgængelig.