Captator leverer innovativ og professionel softwareudvikling  

Lad Captator løse dine udviklingsopgaver, uanset om du søger en totalløsning eller en underleverance. Vi leverer innovative og fremtidssikrede løsninger, der virker, her og nu. Løsninger, der er individuelt udviklet, så de passer til netop dine behov og giver dig og din forretning en ekstra fordel.

Hos Captator udvikler vi skræddersyede løsninger, der passer præcist til dine behov. Vore løsninger baserer sig på både standardsystemer og egenudvikling, alt efter hvad der passer dine behov og ønsker. Vi leverer en individuel løsning, udviklet til at håndtere netop de udfordringer, din virksomhed står overfor. En løsning, der skiller din virksomhed ud fra mængden og giver dig mulighed for at konkurrere.

Som kunde inddrages du i udviklingsforløbet fra start til slut, hvorved det sikres, at jeres viden om forretningen forankres i løsningen. Med vores mangeårige erfaring med softwareudviklingsprojekter er vi dine ideelle sparringspartnere i den proces, det er at specificere et moderne IT-system. Hos os er du således sikker på at få en løsning, der passer præcist til dine forretningsbehov.

Vores holdning til softwareudvikling tager udgangspunkt i, at den der ved mest om dit forretningsområde, er dig. Derfor inddrages du i udviklingsforløbet fra start til slut, og det er dig, der tager de forretningsrelaterede beslutninger. Med vores mangeårige erfaring med softwareudviklingsprojekter er vi dine ideelle sparringspartnere i den proces, det er at specificere et moderne IT-system. Hos os er du således sikker på at få en løsning, der passer præcist til dit forretningsbehov.

Captator leverer innovativ og professionel softwareudvikling

Captator har stor erfaring i professionel softwareudvikling, og vi råder over højt kvalificerede software arkitekter og udviklere. Vi har stor erfaring inden for moderne softwareudvikling og er absolut førende, når det gælder arkitekturmæssigt design og udvikling af .NET baserede arkitekturer.

Vores løsninger er velstrukturerede og har stort fokus på genbrug. Derfor leverer vi fremtidssikrede systemer, med fokus på et højt return on investment. Vi skaber sammenhæng mellem IT-systemer og bygger skalerbare systemer baseret på service orienterede arkitekturer (SOA). Når du får udviklet en softwareløsning hos os, kan du derfor være sikker på at du får en effektiv kvalitetsløsning, der virker!

Vi benytter moderne, adrætte udviklingsmetoder hvilket giver dig mere kvalitet, hurtigere. Vi baserer vores løsninger på Eifos, vores avancerede, komponentbaserede framework. Eifos gør os i stand til at bygge individualiserede løsninger hurtigt og samtidigt sikre kvaliteten, idet der tages afsæt i gennemprøvede komponenter.

Se hvad Captator kan tilbyde dig, og hvilke fordele du får

Captator udvikler altid løsninger med slutbrugeren for øje. Derfor leverer vi brugervenlige og intuitive løsninger, der passer ind i jeres eksisterende forretningsgange. Vi laver integrerede løsninger, der letter jeres arbejdsgange og hjælper med en effektiv udførsel af arbejdet.

Kontakt Captator hvis du vil vide mere


Andre artikler i kategorien Captator leverer innovativ og professionel softwareudvikling finder du her:

Kompetencer og teknologier
Arkitektur af applikationerne
Processen