Sitemap

  Forside
  Nye og opdaterede sider
  Om Captator
Captator rådgiver, underviser og udvikler på basis af .NET frameworket med fokus på systemudvikling, arkitektur, komponentbaseret udvikling og best practices.
  .Henrik
Henrik Lykke Nielsen er en af de to stiftere af Captator. Nysgerrig efter at vide hvad han er for en størrelse? Eller vil du bare checke, om du allerede kender ham? ;^ )
  .Henrik er Microsoft Regional Director for Danmark
Hvad er en Microsoft Regional Director egentlig?
  Offentlige aktiviteter
Captator deltager ofte som foredragsholdere på konferencer, workshops samt i kraft af at .Henrik er Microsoft Regional Director ved forskellige Microsoft arrangementer. Det sker også at vi blander os i den offentlige debat med artikler i pressen. Se her kommende og veloverståede arrangementer og artikler.
  Dansk ITs .NET Kompetencenetværk modereres af .Henrik
.Henrik er moderator på Dansk ITs .NET Kompetencenetværk.
  .Henrik og Carsten afholdte Visual Studio 2005 / .NET 2.0 Ascend kursus for Microsoft
Captator afholdte et 3 dages kursus hos Microsoft Danmark, hvor vi med udgangspunkt i vores egetudviklede kursusmateriale til Whidbey beta2 nåede omkring alle væsentlige nyheder i C#, VB.NET, ADO.NET, ASP.NET og .NET frameworket generelt
  Carsten holdt indlæg for SoftwareForum Alssund i Sønderborg den 25. maj 2005.
Onsdag den 25. maj afholdte SoftwareForum Alssund et eftermiddagsarrangement under overskriften "embedded virtuelle maskiner" - blandt de 3 indlæg holdt Captators Carsten et indlæg om mulighederne for at benytte .NET / .NET Compact frameworket i indlejrede systemer.
  .Henrik holdt indlæg om nyheder i ADO.NET 2.0 på "Mød Microsoft" 5. og 7. april 2005.
5. og 7. april 2005 holdt .Henrik indlæg om nyheder i ADO.NET 2.0 på Microsofts "Mød Microsoft" arrangementer i henholdsvis Århus og København. Download præsentationen.
  .Henrik holdt indlæg om "Sprog-nyheder i C# og VB" på Mød Microsoft 8. og 10. februar 2005
.Henrik afholdt indlæg om "Sprog-nyheder i C# og VB" på "Mød Microsoft" i Århus og København henholdsvis den 8. og 10. februar 2005.
  .Henrik afholdte to indlæg om "smart clients" på Mød Microsoft 30. november og 2. december 2004
Download slides og source kode fra .Henrik smart clients sessioner på "Mød Microsoft" i Århus den 30. november og i København den 2. december 2004.
  .Henrik og Carsten holdte begge indlæg på "Mød Microsoft" 6. og 7. oktober 2004.
6. og 7. oktober 2004 holdte .Henrik og Carsten indlæg på Microsofts "Mød Microsoft" heldagsarrangementer i henholdsvis Århus og København. Se en kort beskrivelse af indlægene og download præsentationer og demoer.
  Captators .Henrik holdt indlæg om "smart clients" på Mød Microsoft 29. og 30. marts 2004
Download slides og source kode fra smart clients sporet på "Mød Microsoft" i Århus den 29. marts og i København den 30. marts.
  Visual Basic Days 2003
Captator er igen i år med på Visual Basic Days. Hør .Henrik tale om .NExT, næste generation af .NET og hør Carsten tale om "Bag om ASP.NET - objekter i udviklerens tjeneste!" om hvordan ASP.NET fungerer under kølerhjelmen.
  Mød Captator på "Mød Microsoft" og "Microsoft Løsningsforum 2003"
Captator udstiller i forbindelse med "Mød Microsoft" og "Microsoft Løsningsforum 2003", der foregår i Bella Centret 21. - 23. oktober 2003. Kom forbi og få en snak med de danske .NET eksperter. Deltager du på "Mød Micorosoft" enten mandag den 20. oktober i Århus eller den 21. oktober i Bella Centret så kan du også høre .Henrik fortælle om .NET applikationsarkitektur.
  ".Henrik om .NET" nummer 4: Fortællingen om den stakkels ToString-funktion
"Fortællingen om den stakkels misforståede ToString-funktion" er artikel nummer 4 i klummen ".Henrik om .NET", som er lavet i et samarbejde mellem Captator og Microsoft.
  LogOn Web Day on "Web Services, Java and XML"
.Henrik afholdte tutorial på konferencen LogOn Web Day on "Web Services, Java™ and XML" den 18. september 2003
  ".Henrik om .NET" nummer 3: Connection Pooling
"Connection Pooling" er artikel nummer 3 i klummen ".Henrik om .NET", som er lavet i et samarbejde mellem Captator og Microsoft.
  Compuwares .NET Developer Camp
.Henrik var igen med og fortalte om "Best-practices for .NET udvikling" da Compuware gentog successen med .NET Developers Camp, et halvdags arrangment, der afholdtes 10, 11 og 12 juni 2003.
  ".Henrik om .NET" nummer 2: Versionering i Windows .NET Frameworket
"Versionering i Windows .NET Frameworket" er artikel nummer 2 i klummen ".Henrik om .NET", som er lavet i et samarbejde mellem Captator og Microsoft.
  Microsoft Techdays 2003 i Odense den 21. og 22. maj
Captator var stærkt repræsenteret i Odense med 5 foredrag om arkitektur, .NET's komponentmodel, NUnit, multithreading i .NET og eXtreme Programming. Download præsentationer og demoer.
  ".Henrik om .NET" nummer 1: Typestærke collections
"Typestærke collections" er artikel nummer 1 i klummen ".Henrik om .NET", som er lavet i et samarbejde mellem Captator og Microsoft.
  Captator var med ved lanceringen af Visual Studio 2003
.Henrik var med til at lancere Visual Studio 2003 i Århus den 12. maj og København den 15. maj.
  Compuwares .NET Developer Camp
.Henrik var med på Compuwares .NET Developers Camp den. 28. april 2003, hvor han afholdte indlægget "Best-practices for .NET udvikling".
  Developer Party 2003
Captator var med som 2 af .NET eksperterne, som de øvrige deltager kunne skyde løs på ved rundbordsdiskussioner.
  VB-erfa den 20. marts 2003
.Henrik fortalte om .NET's komponentmodel på Visual Basic Brugergruppemøde den 20. marts 2003
  Visual Basic Days 2002
Captator deltog med 2 indlæg på Teknologisk Institut's Visual Basic Days 2002 på Hotel Nyborg Strand den 19. - 20. november 2002
  Standardisering af Java og .NET
Denne artikel har været bragt i Ingeniøren den 4. oktober 2002.
  OO/UML erfagruppe den 26. september 2002
Captator var med i en paneldiskussion om "Fremtidens IT-platform" på Teknologisk Institut's OO/UML erfagruppemøde den 26. september 2002 i Århus.
  GPL licensen, Computerworld onlines debat den 13. august 2002
I forbindelse med artiklen "Svar på 10 spørgsmål om .NET" i Computerworld online den 13. august 2002 rejste der sig efterfølgende en online debat. Da kommentarerne efter Captators mening ikke var retvisende skrev .Henrik et indlæg om GPL licenser.
  Job muligheder
Se hvilke muligheder DU har for at indgå i Captators udviklingshold.
  Ydelser
Captator kan hjælpe dig og din virksomhed med stort set alt indenfor .NET platformen.
  Captator leverer innovativ og professionel softwareudvikling
  Kompetencer og teknologier
  Arkitektur af applikationerne
  Processen
  Skræddersyede .NET kurser
  Foredrag
Lad Captator holde et foredrag, få din viden opdateret - og bliv inspireret.
  Captator indgår partnerskaber.
Captators kompetencer fokuserer især på selve softwareudviklingsprocessen (analyse, arkitektur, kodedesign og implementering), og for at udnytte dette potentiale til fulde er vi interesserede i at indgå længerevarende, strategiske partnerskaber med virksomheder, organisationer og enkeltpersoner, der besidder komplementære kompetencer.
  Kundereferencer
Captator har en bred skare af kundereferencer inden for softwareudvikling, rådgning og undervisning.
  Solutions Specialist Mikkel Toudal Kristiansen, TECTURA - endnu en tilfreds kursist
I tvivl om Captator vil være de rette til at holde dit næste kursus. Læs hvad Mikkel Toudal Kristiansen, Solutions Specialist fraTECTURA mener om kurset, som vi afholdte i februar 2004.
  Klaus Jensen, Den Blå Avis stod for et .NET kursusforløb som Captator afholdte.
Klaus Jensen skulle arrangere et kursusforløb for 9 udviklere med meget forskellig baggrund. Læs om hvorfor Den Blå Avis også ringer også til Captator næste gang de har et kursusbehov på .NET.
  Teknologi Evangelist Lars Bodin, Orbicon var meget tilfreds med arkitekturforløb med Captator.
Teknologi Evangelist Lars Bodin fra Orbicon var ansvarlig for et arkitekturforløb, som blev afholdt i samarbejde med Captator. Læs hvorfor Captator vil være den første, han kontakter, når Orbocon får behov for hjælp til nye .NET teknologier.
  Captators samarbejde med Microsoft
Captator har et tæt samarbejde med Microsoft med hensyn til produkter og teknologier rettet mod softwareudviklere.
  .Henrik er Microsoft Regional Director for Danmark
Hvad er en Microsoft Regional Director egentlig?
  Captator indgår partnerskaber.
Captators kompetencer fokuserer især på selve softwareudviklingsprocessen (analyse, arkitektur, kodedesign og implementering), og for at udnytte dette potentiale til fulde er vi interesserede i at indgå længerevarende, strategiske partnerskaber med virksomheder, organisationer og enkeltpersoner, der besidder komplementære kompetencer.
  Artikler
Det faglige indhold her på Captators Website handler mest om Microsoft .NET udvikling, men også projektledelse og i særdeleshed de Agile metoder har vores interesse.
  .Henrik om .NET
Captator præsenterer i samarbejde med Microsofts danske MSDN site .Henriks klumme - .Henrik om .NET. Her vil du kunne læse om emner fra specifikke API-kald, arkitektur, best-practices til strategiske overvejelser.
  Når ting tager tid
Som bekendt tager ting tid – og mange og store ting tager lang tid. Denne 10. artikel i ".Henrik om .NET"-serien handler om, hvordan BackgroundWorker-komponenten kan hjælpe udviklere med at implementere responsive Windows brugergrænseflader.
  Null putte
Nullable datatyper er datatyper, der ved brug af generics blandt andet gør det muligt at hægte en boolean sammen med selve ens data således, at der holdes rede på, om man repræsenterer en simpel værdi eller en null-/Nothing-værdi.
  Providermodellen i ADO.NET 2.0
ADO.NET 2.0 indeholder mange nyheder for databaseudviklere – men blandt de vigtigste er uden tvivl ændringerne i den basale dataprovidermodel. Med den nye model indfrier Microsoft et stort ønske hos de udviklere, der ønsker at udvikle dataprovider-uafhængige applikationer.
  Generics
I version 2 af .NET frameworket er der blevet mulighed for at benytte såkaldte generics. Når man arbejder med generics benytter man på designtidspunktet type-placeholdere; placeholdere som først på run-time erstattes af en konkret type. Det giver på samme tid fleksibilitet og typestærk opførsel - også på designtidspunktet.
  Tag den kode og lad den vandre
Delegates er en af .NET typesystemets mest omtalte features. De bliver ofte omtalt med næsten andægtig ærefrygt i stemmen – men hvad er delegates egentlig for noget? – og hvilken gavn – om nogen – gør de? Disse og mange andre spørgsmål vil blive besvaret i denne sjette udgave af .Henrik om .NET.
  Når database-tilgang bliver for simpel
At kunne lave gode arkitekturer handler også om at vide, hvad man ikke skal gøre. Denne gang vil jeg fortælle om drag-and-drop kreering af database-tilgangskode og om stærkt typede datasets – og om hvorfor jeg mener, at man skal lade være med at bruge nogen af delene.
  Fortællingen om den stakkels misforståede ToString-funktion
I denne 4. artikel i serien ".Henrik om .NET" vil vi se på den stakkels misforståede ToString funktion. Forkert brug af denne funktion kan lede til et dårligt design - læs hvordan du bruger ToString korrekt.
  Connection pooling
I denne 3. artikel i serien ".Henrik om .NET" vil vi se på, hvordan brug af connection pooling kan gøre applikationer skalerbare uden, at det af den grund har svangre performancemæssige implikationer.
  Versionering i Windows .NET Frameworket
I denne 2. artikel i serien ".Henrik om .NET" handler det om versionering i .NET Frameworket. Her viser .NET sin styrke med et meget gennemtænkt versioneringssystem - lad os glemme alt om "dll-hell" og glædes over versioneringsmulighederne i .NET :-)
  Typestærke collections
1. artikel i Henriks klumme: ".Henrik om .NET". Lær om typestærke collections, hvad de kan bruges til og hvordan de kan implementeres i .NET.
  Øvrige artikler om .NET
Udover artiklerne i kategorien '.Henrik om .NET' har vi en lang række andre store og små artikler om .NET teknologierne og værktøjerne.
  Visual Studio 2005 og .NET 2.0
Den næste version af Visual Studio og .NET, der går under kodenavnet Whidbey forventes released i forsommeren 2005. Læs bl.a. om Whidbey tips og tricks og Captators Whidbey kursusudbud.
  Captators Julekalender 2004
Nye tips og tricks hver dag i december til Visual Studio 2005 (Whidbey) og ASP.NET 2.0.
  PDC 2003 - WOW - Longhorn, Whidbey og Yukon
  PDC 2003 - set igennem Captators kameralinse - part 1
Se billeder fra lørdag og søndag: Ankomst til Los Angeles og Preconference.
  PDC 2003 - set igennem Captators kameralinse - part 2
Se billeder fra mandag: The day of Longhorn
  PDC 2003 - set igennem Captators kameralinse - part 3
Se billeder fra tirsdag: The day of Whidbey
  PDC 2003 - set igennem Captators kameralinse - part 4
Se billeder fra onsdag
  PDC 2003 - set igennem Captators kameralinse - part 5
Se billeder fra torsdag
  Hvad er .NET platformen og .NET frameworket?
En kort introduktion til .NET platformen.
  ASP.NET Web Matrix lanceret
Microsoft lancerer nyt gratis ASP.NET udviklingsværktøj.
  Oracle Data Provider for .NET 9.2.0.1.1 Beta 2
Oracle har pr. juni 2002 releaset beta 2 af deres kommende .NET managed provider.
  J# et "nyt" sprog til .NET
J# er Microsoft's nyeste skud på stammen af sprog til .NET. Se Captators vurdering af væktøjet.
  Microsoft .NET Data Provider for Oracle
Microsoft har frigivet version 1 af sin managed provider til Oracle databaser.
  Microsoft Windows CE .NET 4.1 lanceret.
Microsoft frigav den 30. juli 2002 version 4.1 af deres Windows CE .NET operativsystem.
  .NET Framework Service Pack 2
Microsoft har frigivet service pack 2 til .NET frameworket.
  Åben kode .NET
Der er efterhånden en del interessant open source kode til .NET.
  Interview med Miguel de Icaza om .NET.
Miguel de Icaza, der har været med til at grundlægge XIMIAN, er leder af GNOME projektet og en kendt person i open source verdenen, er blevet interviewet om sit syn på .NET.
  Standardisering af .NET
Standardisering af CLI (Common Language Infrastructure) og C#.
  Mono projektet
Open source implementering af .NET frameworket og C#.
  Microsoft Shared Source CLI Implementation alias Rotor
Rotor er Microsofts såkaldte shared-source implementering af .NET CLI og C#.
  Standardisering af Java og .NET
Denne artikel har været bragt i Ingeniøren den 4. oktober 2002.
  .NET Framework 1.1 beta
Per 19. september er version 1.1 af .NET frameworket gået i beta.
  Kritisk opdatering til Microsoft .NET frameworket
Opdatering af NET Framework SDK 1.0 og .NET Framework SDK 1.1 Beta af hensyn til Slammer ormen.
  Captators Adventskalender 2005
En adventskalender med fire Visualizers til Visual Studio 2005
  Refactoring
Formålet med refactoring er at opnå bedre struktureret kode, som er lettere at forstå og dermed lettere at vedligeholde og udvikle videre på - det understøttes nu i VS 2005.
  XMLHTTP Callback
I VS 2005 er det blevet meget nemmere at lave serverside lookup af data ved hjælp af clientside scripts - dermed undgår man blandt andet, at brugerne får blinkende skærme som ved almindelige postbacks.
  Differentierede access modifiers
I .NET 2.0 er det muligt at sætte forskellige access modifiers på en propertys get- og set-blok. Det har gjort indkapsling mere fleksibelt.
  C# 2.0 Delegates
Der er nu mulighed for at lave både anonyme metoder og delegate inferens i C# 2.0.
  .NET Advancing Quickly on J2EE
SD Times bringer en undersøgelse af hvilke softwareplatforme og programmeringssprog, der vil være de dominerende indenfor det næste års tid.
  Essentielle .NET downloads
Liste over de mest essentielle .NET downloads fra Microsoft.
  Øvrige artikler vedrørende softwareudvikling
En blandet landhandel af artikler vedrørende softwareudvikling.
  På vejen mod effektiv softwareudvikling
Læs et interview med "Mr. UML" - Ivar Jacobson - om UML, RUP, Agile metoder og agenter.
  Agile Software Development
eXtreme Programming er en blandt flere softwareudviklingsmetoder, der går under fællesbetegnelsen agile/adrætte udviklingsmetoder
  eXtreme Programming
  NUnit
Et simpelt, men særdeles effektivt testværktøj. Bør være i enhver .NET udviklers værktøjskasse.
  Er Java platformsuafhængigt ?
C++'s fader Bjarne Stroustrup om Javas platformsuafhængighed.
  Java's JCP - Java Community Process - program
Java's fremtid styres af den Sun ledede organisationen JCP.
  TPC-C målinger baseret på Windows produkter
Windows .NET Server får 308,620 tpmC i en ikke-clustered løsning.
  XML
  Pris til Anders Hejlsberg
Anders Hejlsberg tildeltes prisen "Dr. Dobb's Excellence in Programming Award" for 2001.
  InfoPath bliver XDocs rigtige navn
Microsofts nye XML redigeringsværktøj kommer til at hedde InfoPath
  BizTalk.org lukkes ned.
Pr. den 19. juli 2002 lukker Microsoft sit BizTalk.org website.
  Microsoft SQL Server 2000 Notification Services lanceret
Den endelige version Microsoft SQL Server 2000 Notification Services er blevet frigivet.
  WS-Security indgives til standardisering hos OASIS
Microsoft, IBM og VeriSign indgiver deres WS-Security specifikation til standardisering hos OASIS.
  OASIS danner teknisk komite for XML web services sikkerhed
OASIS danner teknisk komité til standardiseringsarbejdet med WS-Security.
  Kun for sjov
Et kig på den knap så alvorlige side af IT branchen.
  Alvorlig bug udskyder (alligevel ikke) beta 2 af VS2005
En potentielt alvorlig bug i forbindelse med brug af Clipboardet er fundet i VS 2005.
  Yderligere forsinkelse af Vista er muligvis alligevel ikke på vej...
Det ser ud til, at gårsdagens (lørdag den 1. april 2006) beskrevne problem med Vista-sourcekoden alligevel ikke får nogen indflydelse på lanceringen af Vista - ja der sås faktisk en vis tvivl om, hvorvidt der, når det kom til stykket, overhovedet har været et problem. Læs mere om den dybdeborende undersøgelse vi har foretaget...
  Haiku inspirerede fejlmeddelelser
Forslag til nye og forfriskende fejlmeddelelser.
  If Microsoft Built Cars
Og det kommer de jo nok til en skønne dag... ;^ )
  The Evolution of a Programmer
Fra junior programmør til direktør.
  En lille geometrisk opgave
Mysteriet om den forsvundne tern.
  PONS from India
Hvad man dog får i sin mail-box...
  Brokker
En rodet bunke af små nørdede brokker.
  Konsulenter
Metode til identifikation af en konsulent.
  Windows 2000 bug liste
Så er det man for en gangs skyld ville ønske, at printeren meldte "out of paper" ...
  Koffeinholdig computing
Hvorfor vente på at pervasive computing giver os intelligente kaffemaskiner, når vi kan få koffeinholdig computing?
  Manuel virus
Når man læser om de mange forskellige virkelig effektive pseudo-vira, kunne man jo næsten forledes til at tro, at dette ville den mest effektive virus af dem alle.
  Husband 1.0
  Opgradering til Wife 1.0
  Nyt tastatur fra Microsoft
Alt hvad en programmør har brug for.
  Yesterday
EDB-folk er og bliver nostalgikere - af mere end én grund.
  Serverroom
Godt man ikke er netværksadmin.
  Reklame for BMW
Gad vide om bil-reklamer bliver sponsoreret af EDB-firmaer? ;^ )
  Bad day
En absolut seværdig klassiker om en mands ensomme og kompromisløse kamp mod teknologien (4.9 MB).
  Fra projektlederens overdrev
Den der ønsker sidst... får sin vilje.
  Nedarvning
Hvad nu hvis nedarvning er skadeligt for andre end ens børn?
  Genbrug via nedarvning
Det er ikke altid sikkert at genbruge via nedarvning.
  Switch to Linux
Steve er en superskurk - og i denne monolog fortæller han om, hvorfor han skiftede til Linux, og hvorfor Linux er det rette valg, når man ønsker at opnå verdensherredømme.
  Hvilket operativsystem er du?
Tag en quiz og find ud af hvilket operativsystem du er.
  Før vi fik computere...
... og dengang man stadig fik feber af en virus.
  Softwareudvikling fra mange forskellige synsvinkler
Dette er ikke et uddrag af Captators softwareudviklings håndbog ;^)
  Kannibaler med god smag...
... eller lidt om hvem der er mest uundværlig.
  Jeg vil ikke kaste med papirflyvere i timen...
Åh gid man kunne have kodet, da man gik i skole.
  Mennesker i al deres variation
  Sourcekoden til Windows 2000
Nu hvor vi har fået nye versioner af Windows operativsystemet, kan vi vist godt tillade os at offentliggøre koden til kernen i Windows 2000.
  Help desk i middelalderen
Denne dokumentarudsendelse optaget med skjult kamera understreger, at help desk funktioner langt fra er nogen ny foreteelse.
  Fagre nye verden
Mange relativt moderne påfund er hurtigt blevet dagligdags og en naturlig del af vores arbejds- og fritidsliv.
  The SAP Consultant.
Det er ikke sikkert at denne historie er helt retfærdig over for de forskellige faggrupper - men den er til gengæld ganske morsom - og plat ;^ )
  Optiske illusioner
Det man ser, er ikke altid, der der sker...
  Der er mange grunde til ikke at købe en Mac
Så det har jeg ikke gjort...
  Internet helpdesk
Et skoleeksempel på hvordan det er at arbejde i en helpdesk funktion.
  Hvad man skal overveje før man anskaffer sig en computer
En række særdeles nyttige råd.
  Keep your parents off the net!
Instruktioner i hvordan børn kan sørge for at forældre ikke kommer på nettet. Indeholder endvidere en kort historisk oversigt over internettes opståen.
  Every OS Sucks
Sand lyrik - sand indsigt?
  Code for food
Når krisen den kradser allermest...
  The page you are looking for is ... currently unavailable.
Måske er dette ikke den mest konstruktive fejlmeddelelse man kan forestille sig - men muligvis den mest underholdende.
  Brugen af Windows i flyindustrien
Man må håbe at deres computere kan boote i en fart...
  En computerbrugers skraldespand
Det kræver sin mand - og sine colavand at nå en deadline
  LeavingAtAnnouncedTimeException
Gad vide om den blå skærm skyldes en LeavingAtAnnouncedTimeException.
  Billede af en tidlig version af Windows Vista i action - eller not!
Gæt hvilket af billederne der er et falsum.
  Keep it simple stupid
En besvarelse af en geometriopgave der understreger vigtigheden af ikke, at gøre løsninger mere komplekse end nødvendigt er.
  En softwareudvikler og hans testdata
Om hvordan en softwareudvikler får en elefant ind i et køleskab.
  Why did the Chicken Cross the Road?
Spørgsmålet er muligvis meget fornuftigt, men det er disse svar med garanti ikke.
  Laws of computing - thi kendes for EDB
Disse "love" for brug af EDB skal minde os om, at intet virker som det burde - og hvis noget alligevel virker, er der sikkert noget galt.
  EDB - et helt andet sprog
EDB kan være svært at forstå, men frokost er til gengæld et sprog vi alle forstår...
  Er din computer køn?
Lister som disse var meget populære i 80'erne - og det er de tilsyneladende stadigvæk.
  PCen skal da med på ferie
Ferie - med familien - uden PCen - uff!
  They Said I Couldn't Break It
Famous last words... ihvertfald når man tager en gråhåret dame, et dobbeltløbet haglgevær og en computer.
  Malcolm's ID 10 T service call
Ikke ligefrem et godt eksempel på respektfuld kommunikation med ens kunder...
  New mail has arrived
Det er bare lige der der med, hvor den så rent faktisk kan findes
  Problemet må være nede i jeres ende
En ting er en riffel at fyre noget andet målet at styre...
  Produkter
Captators produkter.
  APV Plus
Hostet Software as a Service løsning til håndtering af arbejdspladsvurderinger (APVer). Opfylder gældende lovkrav og gør det nemt for medarbejdere og arbejdsmiljøorganisationen at gennemføre en professionel arbejdspladsvurdering.
  Captator Internationalization System
Captator Internationalization System helps developers and translators to localize/globalize .NET based applications.
  TERMplus System
Captator lancerer nu TERMplus System, et effektivt værktøj til dig, der ønsker at systematisere de begreber og fagudtryk der benyttes i din virksomhed.
  Eifos frameworket
Captator udvikler og sælger et generisk komponentbaseret framework til .NET baserede applikationer. Et framework der kan reducere udviklingstiden markant og være et godt fundament for at skabe et fleksibelt og stabilt programdesign.
  Eifos Calculus
Eifos Calculus er dels en ikke-visuel komponent til udtryksevaluering, dels en visuel kontrol der integreret i din applikation kan fungere som en slags formel-lommeregner.
  Kundereferencer
Captator har en bred skare af kundereferencer inden for softwareudvikling, rådgning og undervisning.
  Solutions Specialist Mikkel Toudal Kristiansen, TECTURA - endnu en tilfreds kursist
I tvivl om Captator vil være de rette til at holde dit næste kursus. Læs hvad Mikkel Toudal Kristiansen, Solutions Specialist fraTECTURA mener om kurset, som vi afholdte i februar 2004.
  Klaus Jensen, Den Blå Avis stod for et .NET kursusforløb som Captator afholdte.
Klaus Jensen skulle arrangere et kursusforløb for 9 udviklere med meget forskellig baggrund. Læs om hvorfor Den Blå Avis også ringer også til Captator næste gang de har et kursusbehov på .NET.
  Teknologi Evangelist Lars Bodin, Orbicon var meget tilfreds med arkitekturforløb med Captator.
Teknologi Evangelist Lars Bodin fra Orbicon var ansvarlig for et arkitekturforløb, som blev afholdt i samarbejde med Captator. Læs hvorfor Captator vil være den første, han kontakter, når Orbocon får behov for hjælp til nye .NET teknologier.
  Ydelser
Captator kan hjælpe dig og din virksomhed med stort set alt indenfor .NET platformen.
  Captator leverer innovativ og professionel softwareudvikling
  Kompetencer og teknologier
  Arkitektur af applikationerne
  Processen
  Skræddersyede .NET kurser
  Foredrag
Lad Captator holde et foredrag, få din viden opdateret - og bliv inspireret.
  Captator indgår partnerskaber.
Captators kompetencer fokuserer især på selve softwareudviklingsprocessen (analyse, arkitektur, kodedesign og implementering), og for at udnytte dette potentiale til fulde er vi interesserede i at indgå længerevarende, strategiske partnerskaber med virksomheder, organisationer og enkeltpersoner, der besidder komplementære kompetencer.
  Sitemap
  .Henrik
  Julekalender 2004 om Whidbey
  Tool'ekalender 2006
  Nyheder